Има милиони начини да накарате мъжа да ви иска, милиарди

...
 
 
Има милиони начини да накарате мъжа да ви иска, милиарди
Коментари Харесай

12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас

 

 

Има милиони способи да накарате мъжа да ви желае, милиарди препоръки и множеството от тях би трябвало да бъдат оставени в 19 век, където им е мястото.

Днес ще се научите по какъв начин да се превърнете в богинята, която ще го накара (и всеки мъж) да се залепи за вас като с лепило!

Да се ​​промениш (драстично) по какъвто и да е метод, с цел да направиш мъжа подвластен от теб, е всичко, против което се борим отдавна, нали девойки?

 

И по този начин, каква е тайната съставна част, която има силата да накара мъж да се пристрасти към вас, да ви се поклони и в никакъв случай да не стопира да мисли за вас?

 

 

 

Общувайте с него

 

Комуникацията е ключът към всяка здрава връзка. Когато няма връзка, няма почтеност, няма шерване на значимите елементи от живота ви с вашия човек и затова няма връзка. И несъмнено, няма знания за това по какъв начин в действителност се справяте двамата, тъй като решавате всички въпроси в личната си глава и същото важи и за него. Когато живеете в два обособени свята, е мъчно да достигнете това равнище на ангажираност, което е от решаващо значение, с цел да го извършите подвластен от вас и назад.

Важно е да поддържате връзка, да го насърчавате да приказва с вас за своите занимания и всички тези дребни неща, които се случват в живота му.

 

Бъдете добър слушател

 

 

Като сте добър слушател, вие създавате безвредно място за него, с цел да ви се разкрие, и се научавате да се доверявате един на различен и да бъдете най -добрият другар един на различен, което е извънредно значимо за развиването на

И по този начин, за да  пристрастите мъж към вас, е значимо да му бъдете другар, а по-късно любовницата, брачната половинка (или каквото и да е друго).

 

 

 

Приемете минусите му

 

 

Всички имаме потребност от някой, който знае, че не сме супергерой, само че въпреки всичко ни вижда като такива. Така че, тъкмо както бихте желали да бъдете признати, приемете и него.

Обичайте го поради минусите и странностите му, не макар тях и имайте поради, че никой не е идеален. Единственото нещо, което има значение, е по какъв начин вие двамата си пасвате дружно!

 

Бъдете подкрепящи

 

Ако желаете да накарате мъжа си да се привърже към вас, би трябвало да го насърчите, когато излезе от зоната си на комфорт, и да бъдете там, с цел да го утешите, когато нещата не вървят по проект.

Най -добрите са тези, които се основават на поддръжка. Така че, повярвайте ми, в случай че нещо ще укрепи връзката ви, то е това.

 

Живейте живота си пълноценно

 

Чудите се по какъв начин да извършите мъж  привързан към вас?

 

 

Не се опасявайте да отделите малко време и за себе си. Да имаш фантазии за следване и собствен личен живот, е това, което те прави невероятна и в действителност вълнуваща.

Той ще се влюби бясно във вас, когато види, че сте свободни като птица – че не се страхувате да следвате сърцето си и да!

Повярвайте ми, никой човек (независимо от неговия зодиакален знак, персона и предпочитания) в никакъв случай не би могъл да остане апатичен към такава могъща жена – жена, която знае по какъв начин да се любува на живота и да цени всяка секунда от всеки миг!

Имайте поради, че няма смисъл да давате всичко единствено тъй като сте във връзка.

Не се опасявайте да имате живот отвън вашата връзка. Ще се изненадате какъв брой малко разстояние може да помогне за поддържане на една връзка щастлива (и да го направи привързан към вас в процеса)!

 

 

 

Бъди уверена

 

Как да извършите мъж да се пристрасти? Е, увереността е един от ключовете.

Единственото нещо, което е същинско в този живот, е увереността, вашата персона и естествената ви хубост, тъй че не смейте да се занимавате с глупави неща като съвършен грим или коса.

Вместо да преследвате подправени идеали, търсете личното си съвършенство и го прегърнете! Защото няма нищо по -привлекателно от жена, която е уверена и обича себе си, която почита себе си и по-късно другите. Няма нищо по -могъщо от жена, която цени личното си мнение и не се опасява да го показа с други хора – жена, която е откровена до основи.

 

Бъдете подготвена за завършения

 12 потвърдени метода да накарате мъжа да се пристрасти към вас

Направете лист с всички неща, които желаете да опитате, и тези, които вашият сътрудник желае да направи. След като описът завърши, започнете да планирате по какъв начин да превърнете фантазиите в действителност. Прегърнете вътрешното си дете и направете всичко, за което в миналото сте мечтали.

Докато прекарвате живота си дружно и създавате мемоари, повярвайте ми, вършиме го вярно! Не забравяйте, че мъжете просто не могат да устоят на дамите с авантюристичен дух!

 

 

Направете го част от вашия живот – не от целия ви живот

 

Направете го част от вашия живот, само че не и от целия ви живот! Вие двамата сте най -добри другари, любовници и сродни души. Но това не значи, че останалият свят стопира да съществува единствено тъй като двамата се влюбихте един в различен. Насладете се първо на себе си, тъй като времето единствено за вас е извънредно значимо да бъдете щастливи и здрави.

Не се опасявайте и не се срамувайте да се поглезите с дълга вана, да пиете обичаните си коктейли, да препрочитате обичаните си книги или да гледате обичаното си телевизионно предаване сами или с най-хубавите си другари.

 

 

Мъж с цел да се пристрасти -Уважавайте го и изисквайте почитание в подмяна

 

Уважението и лоялността са една от най -важните елементи на всяка (потенциална) връзка.

Тъй като лоялността идва от почитание един към различен, това значи, че уважението е най -добрата съставна част за щастлива и сполучлива връзка, наред с любовта. Така че, в случай че желаете да го извършите ваш, би трябвало да почитате неговите граници и времето му, тъкмо както бихте желали той да почита вашите. Ако той каже, че излиза с приятелите си, насърчете го да го направи. Покажете му, че има вашето доверие. Уважавайте неговите стремежи, полезности и фантазии, тъкмо както бихте желали вашите да бъдат уважавани в подмяна. За да съумеят връзките, би трябвало да се създадат доста жертви и взаимни отстъпки.

 

 

Бъдете себе си и го насърчавайте да бъде себе си

 

Бъди себе си. Оставете го да бъде себе си. Цялата концепция за връзка е да вършим неща дружно, да растем и да остаряваме дружно, да се променяме и развиваме дружно. Вие няма да сте същият човек, който бяхте предходната година, и той също няма. Но до момента в който сте себе си, до момента в който двамата говорите за проблемите и нещата, които се случват в живота ви, ще се справите.

Не се опасявайте да му покажете своята уязвима страна, както и своята неприятна и гневна страна. Той се влюби в теб, в цялата теб. Не единствено в красивите елементи.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР